ВШРА StitchLiner Mark V виробляє до 6000 буклетів на годину. Виробництво повністю автоматизоване та практично не потребує втручання оператора. Сумісний із хмарною системою управління робочими процесами Horizon iCE LiNK, агрегат може обробляти листи розміром до 50,8 x 35,56 см і створювати буклети об’ємом до 200 стор. широкого діапазону розмірів, вкл. альбомний формат A4. Mark V також підтримує додатковий дволотковий податчик обкладинок CF-50D.

В одній системі можна об’єднати до трьох пристроїв подачі з двома лотками, що дає змогу попередньо розміщувати обкладинки та вставляти до 3 аркушів у будь-якому місці буклету. Для контролю якості впродовж усього виробничого процесу використовується додаткова система відстеження, а при підключенні до хмарної служби робочого процесу iCE LiNK створюється повністю мережне робоче середовище. Таким чином, виробничі процеси можна контролювати, аналізувати, візуалізувати і підвищувати ефективність у реальному часі.

У рамках технологічного партнерства Horizon спільно з великою німецькою друкарнею цифрового друку Esser printSolutions провела випробування StitchLiner Mark V, щоб переконатися у готовності агрегату до виходу на ринок. Після тестування Horizon розпочала серійне виробництво.