U510 має вбудовану функцію серійного кодування даних та управління їхнім відстеженням. Разом із системами візуального контролю Domino пристрій забезпечує нанесення серійних кодів на фармацевтичну продукцію. Лазер U510 створює чіткі зображення безпосередньо на пластику за рахунок фотохімічної реакції з діоксидом титану у верхньому шарі матеріалу. В результаті виходить рівний код, що не стирається і наноситься без ризику пошкодження паковання. На темному пластику коди виходять білими, а білому – чорними.

«Деякі види фармацевтичного паковання, включаючи білі та кольорові баночки з HDPE та LDPE, не можуть бути промарковані за допомогою волоконних або CO2 лазерів. Domino розробила U510, щоб заповнити цю прогалину», — зазначив Фелікс Ріф, керівник відділу лазерів та систем промислової вентиляції компанії Domino.

U510 може обробляти великі обсяги даних за високої швидкості друку, генеруючи унікальні коди для кожного продукту. Друкувальна голівка та блок управління легкі та компактні, що дає змогу легко інтегрувати їх у існуючі виробничі лінії. Додаткову гнучкість приладу надає можливість встановлення голівки у горизонтальній або вертикальній площині.