Ексклюзивні пакети «Платиновий експонент» розпродано. Платиновим партнером drupa 2024 стала, зокрема, компанія KURZ, яка раніше вже підтримала в цій якості virtual.drupa.

«Поточний рівень реєстрації, відгуки експонентів про вражаючі концепції стендів, заплановані презентації продукції та демонстрації обладнання викликають у співтовариства великий оптимізм, — каже Сабіна Гельдерманн, директор проєкту Print Technologies у Messe Düsseldorf. — Галузь знову довела актуальність завдяки широкому застосуванню на багатьох вертикальних ринках, особливо під час кризи».

Наступна виставка drupa відбудеться з 28 травня до 7 червня 2024 р. у виставковому центрі Дюссельдорфа. Експоненти можуть реєструватися онлайн до кінця жовтня 2022 року на сайті www.drupa.de.

У рамках глобального портфоліо drupa у 2022 р. пройде ще кілька міжнародних виставок: Indoprint у Джакарті (31 серпня-3 вересня), PackPrintPlas Philippines у Манілі (6-8 жовтня), All in Print у Шанхаї (11-15 жовтня), PackPrint International та Corrutec Asia у Бангкоку (19-22 жовтня).