На площі понад 400 м² Kurz представляє інноваційні рішення для обробки поверхонь у секторах етикетки та паковання, а також широкий вибір обладнання. Відвідувачі можуть не лише взяти участь у загальних демонстраціях, а й заздалегідь надіслати індивідуальні дані, щоб їхня продукція могла бути допрацьована наживо за допомогою машин, представлених на виставці.

Відвідувачі Kurz Label Weeks можуть побачити різні машини гарячого тиснення, холодного перенесення фольги та цифрового друку. Серед них системи флексографічного друку з модулем Distorun для однофарбового друку, новітні системи цифрового оздоблення Kurz DM-Unilner 2D та DM-Unilner 3D від дочірньої компанії Kurz Steinemann DPE, а також технологія цифрового друку від дочірньої компанії Kurz MPrint з модулями MJ та Monojet 324.

Демонстрації офсетного друку з модулем холодного перенесення та гарячого тиснення на Gietz FSA 1060 Foil Commander доповнюють комплексну концепцію виставки. Відвідувачам представлені різні варіанти обробки етикеток – від найтонших каліграфічних написів до декорування всієї поверхні та тактильних 3D-ефектів. У галереї зразків етикеток представлені приклади цифрового декорування, гарячого та холодного тиснення, а також застосування захисних матеріалів та технологій з описом використаних технік, матеріалів та обладнання.

Етикетка на фото зліва надрукована на папері Avery Dennison Fasson Cotton Black офсетним та трафаретним способом, для обробки застосовані конгрев та гаряче тиснення, та використана фольга Luxor MTS 404 та Luxor MTS 362. Етикетка на фото справа зроблена на папері Avery Dentіson Fas та гарячим тисненням з використанням інструментів H+M, фольга Luxor MTS 427 та Luxor MTS 528

 

Крім того, компанія демонструє перспективний підхід за допомогою унікальних продуктів (технологія гарячого тиснення ECOFIN, яка потребує носія завт. лише 10 мкм). Нові перспективи у фінішній обробці також відкривають технології холодного тиснення KPS slim та KPW slim: неймовірно тонкий носій завт. 6 мкм дає змогу не лише значно економити матеріал, а й скоротити час та витрати на обробку.

На виставці також представлені нові рішення в галузі безпеки, які Kurz розробляє у співпраці з дочірнім підприємством Scribos (захисні етикетки з багаторівневими алгоритмами шифрування, які не лише ефективно запобігають контрафакту, а й відкривають нові можливості для взаємодії з клієнтами).

У співпраці з Kurz Digital Solutions презентовано концепцію цифрового паспорта продукту. В окремий розділ виділено підрозділ термотрансферного друку, щоб показати, як інноваційні плівки для медичної, фармацевтичної та харчової промисловості забезпечують надійну та безпечну ідентифікацію продукції: від класичних чорних стрічок до захисних рішень та замовних кольорів за бажанням клієнта.

Для відвідування виставки потрібна попередня реєстрація на сайті labelweeks.kurz-graphics.com. Kurz також пропонує цифрову платформу, на якій можна вивчити представлені машини та продукти в онлайн-режимі (це послуга для всіх, хто не зможе особисто приїхати до Фюрта під час проведення виставки).