Основний доповідач — д-р Ральф Діттманн із друкарського холдингу WKS Druck Holding, де експлуатується великий парк офсетних листових та рулонних друкарських машин (17 ротацій запечатують близько 350 000 тонн паперу на рік). Учасники матимуть можливість обмінятися ідеями не лише під час симпозіуму, а й на виставці, що супроводжує форум користувачів, де виробники представлять продукцію та інновації та зможуть відповісти на їхні запитання.

Виставку та форум високо оцінює, зокрема, Йорг Ханніг із Excelitas Technologies: «Форум користувачів УФ-друку надав нам добру можливість представити останні розробки зацікавленій аудиторії. Для нас, як для розробника та виробника УФ-ламп, це один із найкращих способів заявити про себе як про технічного законодавця моди в німецькомовній поліграфічній промисловості, що виходить за межі суто характеристик продукту».

Під девізом «LED-майбутнє починається!» зацікавлені особи отримають інформацію про поточні та майбутні практичні рішення, а також базові знання про технологію УФ-сушіння. Також доповідачі вийдуть за межі офсетного ринку, обговоривши такі теми, як сталий розвиток та спеціальні застосування.