Ексклюзивні пакети «Платиновий експонент» вже розпродано. Платиновим партнером drupa 2024 стала, зокрема, компанія KURZ, яка раніше вже підтримала в цій якості virtual.drupa. Член правління LEONHARD KURZ Stiftung Вальтер Курц заявив: «Ми вже з нетерпінням чекаємо на 2024 рік, щоб представити наші інноваційні рішення, насамперед, з акцентом на сталий розвиток».

«Поточний рівень реєстрації, відгуки експонентів про вражаючі концепції стендів, заплановані презентації продукції та демонстрації обладнання — все це викликає у співтовариства великий оптимізм, — каже Сабіна Гельдерманн, директор проєкту Print Technologies у Messe Düsseldorf. — Галузь знову довела свою актуальність завдяки широкому застосуванню на багатьох вертикальних ринках, особливо під час кризи».

Наступна виставка drupa відбудеться з 28 травня до 7 червня 2024 року у виставковому центрі Дюссельдорфа. Експоненти можуть реєструватися онлайн до кінця жовтня 2022 року на сайті www.drupa.de.

У рамках глобального портфоліо drupa у 2022 році пройде ще кілька міжнародних виставок: Indoprint у Джакарті (31 серпня-3 вересня), PackPrintPlas Philippines у Манілі (6-8 жовтня), All in Print у Шанхаї (11-15 жовтня), PackPrint International та Corrutec Asia у Бангкоку (19-22 жовтня).