Підприємство у Нью-Каслі є першим виробництвом дисперсій Fujifilm у США. Нове підприємство, інвестиції в яке складуть $19 млн, зайняло площі близько 750 м², оснащені найсучаснішим виробничим і технологічним обладнанням.

Високочисті реактивні диспергатори (RxD) для дисперсії пігментів компанії Fujifilm важливі для розробки водних чорнил для струменевого друку на різних ринках, що швидко зростають, вкл. паковання, текстиль і комерційний друк. У них використовується запатентована технологія зрощування для фіксації частинок пігменту в надійній полімерній оболонці, у результаті чого утворюється високостабільна дисперсія, що дає змогу розробляти рецептури чорнила, які відповідають високим експлуатаційним вимогам.

Fujifilm постачає водні чорнила OEM-виробникам цифрових принтерів, а пігментні дисперсії RxD — виробникам чорнил.

Крім цього нового майданчика навесні цього року почалося будівництво другого заводу  (ще близько 1000 м² виробничих площ): його буде введено в експлуатацію до літа 2023 року. Після завершення будівництва цих двох заводів виробничі потужності Fujifilm з випуску пігментних дисперсій подвояться — задля задоволення попиту на струменевий друк, що швидко зростає.