Завдяки високій продуктивності, варіантам автоматизації та системі подачі з конвеєрною стрічкою з клеєм, невеликі компанії та промислові текстильні підприємства можуть легко друкувати на тканих та нетканих матеріалах (бавовна, поліестер, тайвек, штучний шовк, оксамит та інші).

Процес друку пігментними чорнилами є прямим і не потребує операцій обробки до та після друку, таких як обробка парою та прання. Ширина друку — 180 см. Конфігурація — 8 кольорів. Пігментні чорнила на водній основі (сертифіковані OEKO-TEX і GOTS) постачаються в ємностях по 5 літрів.

Стабільна робота досягається застосуванням модульної системи дегазації чорнила. Якщо замовник хоче відрегулювати частоту струменевого очищення голівок, інтелектуальне ПЗ Artrix PRO забезпечує автоматичне двонаправлене налаштування.

Датчик Edge Position Control (EPC) забезпечує розпізнавання краю матеріалу і переміщує за потреби блок подачі вбік, щоб поєднати його з областю друку. Потужний вбудований пристрій сушіння забезпечить якісне висушування більшості тканин. Artrix PRO доступний для замовлення з червня 2022 року.