Використовуючи запатентовану технологію відеонацілювання Mantis та сенсорний екран, eXact 2 дає змогу вимірювати відбитки вдвічі швидше та з більш високою точністю.

eXact 2 — перший і єдиний спектрофотометр, що забезпечує підвищену точність вимірювань за допомогою технології відеонацілювання Mantis компанії X-Rite. Ця технологія використовує камеру високої роздільної здатності та збільшений на 30% дисплей, щоб полегшити операторам пошук точної області вимірювання. Оператори можуть бачити, збільшувати та зберігати зображення кожного кольорового патча для перевірки на екрані приладу.

Вбудовані інструменти управління підтримують G7, PSO та Japan Color і включають:

  • X-Rite NetProfiler для оптимізації пристрою;
  • InkFormulation Software, ColorCert Suite для контролю якості друку та звітності;
  • PantoneLIVE для цифрової специфікації кольору та комунікації.

Таке підключення дозволяє друкарням та конвертерам відповідати стандартам якості на 17% швидше. Кожна модель eXact 2 постачається з новою платформою X-Rite Link, інтуїтивно зрозумілою хмарною панеллю приладів, яка дає змогу в режимі реального часу отримувати уявлення про роботу пристрою.

Завдяки системі X-Rite Link клієнти можуть перевіряти стан одного або цілого парку пристроїв, налаштовувати та поширювати оновлення та бібліотеки та багато іншого. X- Функція Digital Loupe забезпечує динамічне збільшення для захоплення та огляду потрібного місця та зберігає зображення вимірювання. Крім того, eXact 2 дає змогу проводити безконтактні вимірювання та може використовуватися для вимірювання вологої фарби.

eXact 2 доступний у трьох модифікаціях. За допомогою eXact 2 оператори можуть виконувати вимірювання кольору на паперових, гофрованих та картонних підкладках.

Модель eXact 2 Xp дає змогу вимірювати колір плівки, пластику, фольги з білим непрозорим покриттям та інших унікальних субстратів.

eXact 2 Plus забезпечує розширений контроль паперу та плівки з можливістю вимірювати метамеризм, непрозорості та інші характеристики кольору.

Для офіційної презентації eXact 2 компанія X-Rite проведе 16 червня віртуальний захід за участю галузевих партнерів.