За останні роки ринок електронної комерції значно зріс (20% світових роздрібних продажів у 2021 році). Це потребує паковання різних розмірів, форм і міцності. Щорічне дослідження споживчих тенденцій Mondi показало, що онлайн-роздрібні продавці активно шукають практичні рішення для паковання, які забезпечують оптимальний захист товарів і є стійкими – 82% клієнтів надають перевагу пакованню для електронної комерції, яке підлягає переробці.

FunctionalBarrier Paper від Mondi на 95% складається з паперу з покращеними бар’єрними властивостями, які гарантують преміальний захист продукту від водяної пари та вологи. Папір міцний, що дає змогу переносити важкі предмети без пошкоджень. Він виготовлений з відновлюваних матеріалів і підлягає переробці по всій Європі.

Автоматизована пакувальна машина Beck гарантує, що продукти різних розмірів будуть упаковані відповідно до їхніх вимог. Машина вимірює товари та розраховує потрібний розмір паперу, зменшуючи надмірне використання матеріалу, мінімізуючи відходи та витрати.

Стабільна герметизація паперу Mondi з усіх чотирьох боків паковання гарантує, що він відповідає вимогам логістики та захищає товари в дорозі.