Програмний пакет Chroma Package призначений як для нових ЦДМ, так і для модернізації вже працюючих машин Truepress Jet520HD.

Вперше Screen представила чорнила SC на drupa у 2016 р. Вони були розроблені для друку на крейдованому папері та звичайному папері без покриття без потреби попередньої обробки поверхні та використання праймера. Це відповідало потребам друкарів у швидковисихаючих чорнилах без додаткових витрат на коштовний папір або обробку матеріалу для друку.

Попит на ці характеристики значно виріс, кажуть у компанії, оскільки поліграфісти стикаються з труднощами через нестачу паперу. Чорнила забезпечують гнучкість у ситуації, коли потрібна термінова заміна паперу.

За словами виробника, SC+ мають більш широку колірну гамму та підвищену чистоту колірного тону. Технологія Chroma Package пропонує нову форму імпульсу для управління роботою друкувальних голівок принтера з високою роздільною здатністю.

Розроблена Screen форма імпульсу дає змогу контролювати точні розмір, форму та розташування кожної краплі чорнила на папері.

Цей пакет ПЗ включатиме обслуговування від Screen та навчання для друкарів.

Наразі Chroma Package надається лише з новими машинами, але для бажаючих Screen планує провести модернізацію ЦДМ, що вже працюють.