Додаток MindGest версії 5.3, що дає змогу об’єднати регулювання потоку замовлень, дизайн, виробництво, контроль за витратами та створити базу зберігання для оцифрованих даних, підтримує тепер функцію сканування «на склад». Проєкція розподілу лекал на поверхні полотна здійснюється системою MindCut, після чого готовий макет не одразу йде у справу, а надходить на перетримку – до запитання.

Щойно виникне потреба, шаблон одразу витягнуть і пустять «в розкрій». При цьому машина, чого не було раніше, орієнтується на мітки різу, проставлені в Zünd Cut Center.

Апгрейд MindCut вплинув й на управління камерою Zünd ICC: завдяки чіткому захопленню положення друкованих елементів на тканині та шкірі, поєднання їх при викроюванні стало більш точним, якщо не сказати ідеальним. Програмою підтримуються пристрій подачі матеріалу на різак Cradle Feeder 100, модуль для фінішної обробки LM 100W і ніж VCT2 V-cut, що ріже під сімома кутами.

Покращення MindGest торкнулися індивідуального маркування та загальної зручності у відтворенні шаблонів, які дають змогу користувачеві перевірити налаштування перед стартом. Імпортування моделей було розширено з допомогою автоматичних припусків на шви.