У 2021 році Smurfit Kappa досягла значного прогресу в зниженні інтенсивності викидів вуглецю від викопного палива. Група першою у галузі оголосила про досягнення як мінімум нульового рівня викидів до 2050 р. та порівняно з базовим 2005 р. знизила інтенсивність викидів на 41,3% до кінця 2021 року. Скорочення у 2021 році порівняно з 2020 роком склало 6%, що є ще одним значним кроком на шляху до нульової мети.

У березні 2021 р. Smurfit Kappa стала першою компанією зі списку FTSE 100, яка отримала п’ять зірок у номінації «Підтримка цілей» на знак визнання підтримки групою Цілей сталого розвитку ООН.

У вересні 2021 р. компанія запустила концепцію зеленого фінансування, а її продукт та кругова бізнес-модель були відзначені за «значний внесок» у досягнення ЦУР ООН «Відповідальне споживання та виробництво». Також у вересні Smurfit Kappa випустила перші зелені облігації.

У грудні минулого року компанія підтвердила свої цілі зі скорочення викидів в рамках ініціативи Science Based Target (SBTi) як відповідні до цілей Паризької кліматичної угоди і значно нижче 2° C.

Генеральний директор групи Smurfit Kappa Тоні Смерфіт зазначив: «Наша кругова бізнес-модель допомагає вирішувати багато проблем, з якими стикаються наші зацікавлені сторони. Постійно приділяючи особливу увагу сталому розвитку та тісно співпрацюючи з нашими партнерами з ланцюжка створення вартості, Smurfit Kappa може мати ще більший соціальний, економічний та екологічний вплив».