Реліз-лайнери на основі пергаміну в основному використовуються для етикеток, стрічок та медичних застосувань. Переходячи на сертифіковану паперову основу, Mondi покращує відстежуваність постачань. Компанія співпрацює з партнерами, які завдяки відповідальному менеджменту лісів сприяють їхній нульовій вирубці. Цей перехід до сертифікованого паперу на основі пергаміну є ще одним кроком у прихильності Mondi до партнерів, що ставляться відповідально до довкілля.

Тісна співпраця Mondi з партнерами (підхід EcoSolutions), означає, що вона продовжить розробляти найбільш екологічні рішення для паковання, щоб підтримувати клієнтів у досягненні цілей у сфері екологічності. Mondi вже співпрацює з низкою сертифікаційних органів, щоб допомогти збільшити доступність сертифікованого деревного волокна на ключових ринках джерел деревини в Європі.

Усі целюлозно-паперові комбінати Mondi сертифіковані PEFC або FSC™, 100% власних лісів сертифіковані, а 76% деревини та 100% целюлози походять із зовнішніх сертифікованих джерел.