Фахівцям поліграфічного ринку добре відома продукція Bordeaux, бо чорнила, сумісні з провідними марками друкарського обладнання, були одними з найпопулярніших на ринку. Пандемія завдала серйозного удару по бізнесу, адже чимало дистрибуторів не змогли підтримувати постійні запаси.

Тепер продукцію під тим самим брендом, на тих самих потужностях і за тими самими рецептурами випускає Velvet Jet (колишній підрозділ Bordeaux Digital PrintInk, який займався розробками чорнил для друку по текстилю). На FESPA 2022 Velvet Jet продемонструє лінійку сольвентних, УФ- та світлодіодних чорнил під брендом Bordeaux, пігментні чорнила для друку по тканинах, а також презентує нові продукти.

«Останні роки були складними, але ми ніколи не припиняли роботу, намагаючись подолати труднощі та продовжити співпрацювати з замовниками, — каже директор з маркетингу Velvet Jet Гай Ефрон».

У Velvet Jet відзначають зростаючий попит на чорнила. Беручи участь у FESPA, компанія має намір зміцнити свою європейську дистрибуторську мережу.