Заявлена ​​як нова опція для Kodak Flexcel NX Print Suite для Flexible Packaging новинка допоможе виробникам гнучкого паковання поширити вигідні переваги на замовлення з анілоксами великого обсягу.

Д-р Джон Андерсон, директор з найновіших друкарських продуктів Miraclon «PureFlexo Printing працює за допомогою оригінальних функціональних поверхневих мікростуктур, призначених для точного контролю потоку фарби під час друку. Технологія тепер включає мікрорастри з крайовими ефектами, спеціально створеними для управління характеристиками пантонних фарб. Коли анілокс з великим обсягом використовується для традиційних високопігментованих пантонних фарб, це потребує вибору більш жорстких монтажних стрічок, підвищення натиску та застосування інших поширених в галузі практик, щоб пристосуватися до збільшеного обсягу фарбоперенесення. Ці заходи призводять до таких небажаних наслідків, як ореол, брудний друк та крайовий ефект. Поряд з тим, збільшеному обсягу фарби також потрібне ретельніше сушіння, що уповільнює роботу флексографчної машини. PureFlexo Printing спрямована на вирішення цих типових проблем, щоб покращити швидкість та стабільність процесу друку».

Грант Блюєтт, комерційний директор Miraclon «Підтримка пантонних кольорів для PureFlexo Printing – важливе додавання до набору інструментів для будь-якого репроцентру або друкарні, що дає змогу підвищити продуктивність друкарського цеху. Оскільки компанії постійно шукають способи покращити ефективність бізнесу й при цьому мінімізувати вплив на довкілля, чимало клієнтів вже оцінили переваги, що надаються технологією PureFlexo Printing. Економія від виключення лише однієї незапланованої зупинки машини на день може становити до €60 тис. на рік.

Увімкнення підтримки пантонних кольорів ще більше розкриє можливості зростання».