На першому етапі будівництва компанія ORAFOL створить повністю автономне виробництво. Будівлю буде створено відповідно до найновіших енергетичних стандартів і найсуворіших вимог безпеки.

ORAFOL збудує новий виробничий комплекс на території підприємства площею 250 000 м². Новий виробничий цех буде збудовано на площі 15 000 м². В ультрасучасній та енергоефективній будівлі розмістять повну виробничу систему для виробництва високоякісних самоклейних плівок. Компанія встановлює п’ять нових виробничих ліній для ламінування та нанесення покриттів та інтегрує їх у цифрову систему планування виробництва.

Завдяки цьому розширенню, починаючи з 2024 р., компанія ORAFOL значно збільшить виробничі потужності з випуску плівок для поліграфії та зможе виробляти нові види продукції. У майбутньому компанія планує виготовляти самоклейні плівки, ширина яких буде значно більшою, ніж у тих, які представлені на ринку. Нове технологічне оснащення також дасть змогу робити плівки з інноваційними функціональними шарами, наприклад, захисні плівки без ПВХ.