Grafotronic IQ — комплексне рішення для автоматизації робочого потоку, що включає камери високої роздільної здатності, різні опції для автоматизації, а також сучасне керуюче ПЗ.

По суті IQ виключає потребу у ручних регулюваннях оздоблювальної лінії Grafotronic DCL2, даючи змогу виконати налаштування кожного її модуля в автоматичному режимі з допуском не більше ±0,1 мм. Все, що потрібно зробити оператору – замінити інструменти за допомогою вже існуючих рішень для швидкої зміни штампів. Це не лише значно прискорює переналагодження та скорочує кількість відходів матеріалу (до 2 п.м.), але й дає змогу знизити вимоги до кваліфікації оператора.

Grafotronic The ONE — одновальний модуль напівротаційного висікання з продуктивністю до 150 м/хв. Раніше таку продуктивність мала лише висічка Grafotronic GigaFast, але в її конструкції використовується два вали, тому вона потребує більше часу та більшої кількості матеріалу на налаштування.

Grafotronic The ONE має макс. продуктивність. Для приладки потрібно лише 60 см матеріалу, що дає змогу ефективно використовувати її для виготовлення навіть найменших накладів.