У принтерах використовуються абсолютно нова технологія друкувальних голівок, новий алгоритм та оригінальне ПЗ Mutoh VerteLith RIP, що забезпечують значне поліпшення якості та швидкості друку, порівняно з принтерами попередніх поколінь.

Якщо порівняти роботу моделей в аналогічних режимах з попередниками, то XpertJet 1341SRP Pro на 212% швидше за VJ-1324X, а XpertJet 1641SRP Pro на 201% перевищує за швидкістю XPJ-1641SR.

Також буде продемонстровано двоголівковий принтер завш. 162 см XpertJet 1682SR у 8-фарбовій конфігурації з додатковим помаранчевим кольором (C, M, Y, K, Lc, Lm, Lk, Or). Привезуть і сублімаційний принтер XpertJet 1642WR завш. 162 см, оснащений двома надширокими друкувальними голівками нового покоління AccuFine. У принтері використовуються чорнила нового покоління HC серії DS3 з підвищеною концентрацією фарбника, що на практиці означає зниження витрат, скорочення часу висихання та добру сумісність під час роботи з легким папером.

Можливості DTO-друку (прямий друк на об’єктах) будуть показані на прикладі настільних УФ-принтерів формату A3+/A2+ XPJ 461UF та 661UF другого покоління, призначених для дрібносерійного виробництва, друку на різноманітних матеріалах, вкл. тримірні об’єкти завт. до 15 см. Доступні конфігурації: CMYK, або CMYK + білий + лак. У моделях використовується технологія Local Dimming Control, що дає змогу отримати кілька варіантів лакування (глянсовий, матовий чи сатиновий ефект) за один прохід.