«Думай про струменевий друк. Думай як Agfa» – так можна перекласти девіз Think Inkjet. Think Agfa, під яким Agfa запланувала свою експозицію на виставці.

Лінійка струменевих рішень Agfa на FESPA включатиме:

  • Jeti Tauro H3300 HS LED завш. 3,3 м — найновіший представник родини надпотужних гібридних струменевих принтерів Agfa, з можливістю глянсового або матового, суцільного або вибіркового лакування дисплеїв з гофрокартону;
  • 3,2-метровий сублімаційний Avinci CX3200 з можливістю друку на термотрансферному папері або безпосередньо на поліефірних тканинах;
  • високопродуктивний рулонний світлодіодний УФ-принтер Oberon RTR3300 завш. 3,3 м та опцією зарядки двох рулонів, здатний друкувати на найтонших та термочутливих гнучких матеріалах.

Також буде продемонстровано останню версію (v5) ПЗ Agfa Asanti.

На FESPA 2022 фахівці Agfa мають намір продовжити розмову з відвідувачами, розпочату в березні на виставці InPrint, про те, яких результатів (у плані гнучкості та економічної ефективності) можна досягти за рахунок інтеграції струменевого друку у виробничі процеси. Йдеться про останні рішення Agfa, які нещодавно отримали премію EDP Awards: інтегровані системи промислового струминного друку – широкоформатний багатопрохідний принтер Agfa InterioJet (друк на декоративних матеріалах та ламінаті) та принтер Agfa Alussa для друку на шкірі. Будуть представлені й чорнила для струменевого друку – пігментні на водній основі та УФ-отвердження.