AlphaJet, за словами MGI, — це проривна інновація у промисловому друці, яка об’єднує за один прохід усі етапи CMYK-друку, вибіркового УФ-лакування та гарячого тиснення фольгою з фіксованими або змінними даними у форматі B1.

ISRA повідомляє, що інсталяція AlphaJet, яка є частиною п’ятирічного інноваційного плану France Relance, підтверджує її прихильність до друку, інновацій та диференціації. Генеральний директор Жан-П’єр Шовен: «ISRA має потужності всіх видів друку (офсетного, трафаретного, цифрового), має обладнання для гарячого тиснення фольгою, друку електроніки та захищеного друку. Це дає нам змогу пропонувати продукцію з високою доданою вартістю завдяки якості друку, персоналізації та обробки. Сьогодні виробництво нашої продукції зазвичай потребує п’яти основних етапів. AlphaJet дасть нам змогу спростити виробничий процес із продуктивністю, яку неможливо отримати на звичайному устаткуванні».

Крістоф Жуїно, президент і директор з виробництва компанії ISRA: «AlphaJet це не лише швидкість, але й можливість друку на великій кількості основ, фотоякість та ідеальне приведення лаку та фольги. Тепер ми зможемо запропонувати дуже короткий час виробництва для всіх типів відбитків та екологічно відповідальну продукцію з високою доданою вартістю».

Генеральний директор MGI Едмон Абергель наголосив, що друкарська машина добре інтегрується в інноваційну етику ISRA.