Експозиція, яку розгорне компанія, проілюструє, як інтелектуальна автоматизація виробництва може розкрити потенціал великої економії навіть на невеликих підприємствах, наприклад, за рахунок мінімізації помилок. Компанія ознайомить відвідувачів з ПЗ PrimeCenter – «Центром управління додрукарською підготовкою».

Під час живих демонстрацій покаже, як інтерфейс Pick&Place управляє роботизованими пристроями, повністю автоматизуючи збирання готової вирізаної продукції та її укладання в коробки.

Також відвідувачам виставки буде продемонстрована в роботі опція візуалізації (Visualizing Option), ще один компонент керуючого ПЗ для цифрового різання Zünd Cut Center (ZCC), що спрощує всі робочі процеси (від імпорту файлів та планування виробництва до оптимізації даних, управління системою розкрою та віддаленого) моніторингу). Ця опція надає можливості маркування, які спрощують логістику.

А для тих, кому треба визначитися, які етапи виробничого процесу можна і потрібно оптимізувати, Zünd готує презентацію ПЗ для моніторингу та аналітики Zünd Connect.

Відвідувачі стенду Zünd можуть запросити персональну демонстрацію будь-якого з цих рішень.