Для досягнення високої швидкості бл. 200 виробів на годину, у т.ч. зі змінними даними, ROQ Now пропонується з двома вбудованими пристроями попередньої обробки, 4 пристроями сушіння та 4 термопресами, які узгоджено налаштовуються для побудови автоматизованого робочого процесу.

Друк здійснюється двома станціями пігментними чорнилами: CMYK + 2 кольори та білим. Макс. роздільна здатність: 635×2400 dpi. Незважаючи на наявність повного набору функцій, ROQ Now може управляти лише одна людина.

Оскільки рішення розроблялося для роботи з ринком Web-to-Print, спеціально для нього розроблено ПЗ, яке дає змогу взаємодіяти із системами ERP, встановленими у клієнтів, допомагаючи їм бути ще ефективнішими при управлінні завданнями.

ROQ — європейська вертикально інтегрована промислова компанія, яка виробляє машини для трафаретного та цифрового друку, а також рішення для сушіння, складання та паковання. Маючи 38-річну історію, ROQ експортує 85% своєї продукції до більш ніж 80 країн. Обсяг продажів становить €72 млн. У групі працює 670 людей.