DualSTAR може перевіряти як якість друку, так і незадруковані рулонні матеріали (плівки, ламінати, матеріали з покриттями). Вона дає змогу оптимізувати процес виробництва, що надає виробникам переваги, особливо у переробній промисловості. Тепер для використання з ламінаторами, перемотувачами та бобінорізками досить лише однієї інспекційної системи.

100-відсоткова інспекція під час виробництва – це одночасно й підвищення якості, й зниження витрат, і крок до екологічної відповідальності, оскільки брак можна виявити та виключити на ранніх етапах.

На ICE Europe також продемонстровано нову функцію LiveWebView для DualSTAR – ця технологія виводить результат друку на окремому екрані, що розширює можливості контролю якості.

Серед інших новинок, які ISRA представляє на ICE Europe, – система SMASH для інспекції незадрукованих плівок, ламінатів та нетканих матеріалів. Інновації включають графічний інтерфейс користувача та інтелектуальну кольорову камеру з роздільною здатністю 8K, здатну не лише виявляти колірні дефекти, але й створювати чорно-білі та кольорові зображення за одне сканування.

Інтерфейс SMASH Touch & Inspect на основі браузера поєднує всі процеси на одному сервері та забезпечує доступ до системи в режимі реального часу з будь-якого пристрою. Таким чином, оператор може своєчасно виявити, на якій саме ділянці виробництва виникла проблема, та підключитися до неї, вважаючи QR-код мобільним пристроєм.

Користувачеві більше не потрібні численні пункти контролю, які потребують місця та додаткових витрат.

Також на ICE Europe буде показано систему виробничої аналітики EPROMI Live. Це програмне рішення відслідковує дані із системи інспекції ISRA, стежить за процесами та виявляє потенційні проблеми, що дає змогу запобігати їм або вирішувати на ранніх етапах виробництва. Моніторинг доступний з будь-якої точки в режимі реального часу і не потребує встановлення спеціального ПЗ.