На заході в Komori Graphic Technology Center компанія представила інтелектуальну фабрику, яка максимізує продуктивність за рахунок з’єднання управління процесами додрукарської, друкарської та післядрукарської підготовки за допомогою системи КP-Connect Pro, яка є ядром концепції автоматизації Komori. Демонстрації пройшли під девізом «Розумна фабрика Komori, яка значно підвищує ефективність виробництва» і були присвячені двом темам: друку комерційної продукції та паковання.

Для демонстрації можливостей рішень Komori для ринку комерційного друку було надруковано наклад на перфекторі GX40RP advance з можливістю двобічного друку з макс. швидкістю 18 000 аркушів на годину. Потім наклад було сфальцьовано за допомогою високошвидкісної фальцювальної машини MBO K80 з роботом-укладачем CoBo-Stack.

В рамках пакувальної сесії були продемонстровані можливості семифарбового друку за технологією Smart Color (CMYK + помаранчевий, зелений та фіолетовий). Крім демонстрацій впродовж двох діб пройшла низка семінарів для японських та зарубіжних клієнтів.