Потенційні інвестиції в Оулу будуть спрямовані на сегменти високоякісного паковання для заморожених та охолоджених продуктів харчування та напоїв, а також для нехарчових виробів (фармацевтика та косметика). Ці інвестиції стануть відповіддю на високий попит клієнтів на заміну пластику в пакованні.

За умови повного нарощування виробництва, потенційний ефект від конверсії досягне €800 млн на рік. Капітальні витрати оцінюються в €900-1000 млн на період 2023-2026 років. Інвестиції включають переобладнання колишньої папероробної машини та листопрокатного цеху. Також інвестиції будуть спрямовані на обробку деревини, встановлення з виробництва вибіленої хіміко-термомеханічної целюлози (БХТМЦ), котел на біомасі та встановлення з очищення стічних вод.

Споживання целюлозної деревини в Оулу збільшиться до одного мільйона кубометрів за рахунок використання обсягів, що звільнилися після закриття підприємства у Вейтсилуото.

Інвестиції також будуть спрямовані на використання власної сировини, що виведе з ринку приблизно 300 000 тонн целюлози Stora Enso. Запланована річна продуктивність переобладнаної машини — 750 000 тонн картону для складних коробок (FBB), крейдованого невибіленого крафт-паперу (CUK) та лайнера.