Заснована в 1999 р., Solopress має більш ніж 20-річний досвід роботи в галузі цифрового друку, підтримуючи десятки тисяч підприємств та реселерів. Хаім Левіт, віце-президент і генеральний директор HP Indigo, прокоментував постачання: «Я неймовірно пишаюся тим, що ми досягли такої важливої ​​віхи для бізнесу. Це заслуга нашої команди, а також клієнтів, які приєдналися до нас у подорожі із запуску, вдосконалення та створення портфеля, що підтримує справжню цифрову трансформацію. Портфоліо, яке ми представили на виставці drupa у 2020 р., було успішним у всіх сегментах.

HP Indigo 100K не лише забезпечує потрібну гнучкість нашим клієнтам, але й демонструє чудові результати, що ми спостерігаємо, зокрема, з боку постачальників послуг офсетного друку, які дійшли висновку, що 100K є добрим рішенням, яке відповідає їхнім потребам. Немає сумнівів, що це унікальне поєднання якості та продуктивності дає змогу багатьом клієнтам виділитися під час пандемії. Я радий, що наша давня співпраця з Solopress розвиватиметься у ці цікаві роки».

7 березня також відзначалася 10-річна річниця від моменту створення портфоліо HP Indigo ф. B2. HP вперше представила Indigo 10 000 на виставці drupa 2012.

HP також оголосила про глобальну доступність цифрової друкарської машини B2 HP Indigo 15K. Загалом кількість установок ЦПМ HP Indigo фо. B2 наразі — 1200 друкарських машин у 70 країнах світу, повідомляє компанія.