При цьому виручка компанії в сегменті промислової графіки та 3D- друку збільшилася на 20%, а в сегменті периферійних пристроїв – на 40%. У сегменті персональних систем квартальна виручка зросла на 15% до $12,2 млрд.

Загалом у комерційному сегменті виручка виросла на 26%, у користувацькому — скоротилася на 1%. Загальна кількість відвантажених у першому кварталі настільних ПК та ноутбуків скоротилася на 6% (ноутбуків продано менше на 9%, а ПК більше на 3%). Виручка від продажу пристроїв друку скоротилася до $4,8 млрд, що на 4% менше у порівнянні з аналогічним періодом попереднього року.

Виручка від реалізації пристроїв друку в комерційному секторі зросла на 9%, а у користувацькому скоротилася на 23%. Виручка від реалізації витратних матеріалів скоротилася на 2%, до $3,1 млрд. Загальна кількість проданих пристроїв друку скоротилася на 28%. При цьому в комерційний сектор пристроїв друку було продано на % менше, а в користувацький на 31% менше.

Компанія продовжує посилатися на дефіцит постачань комплектуючих для пристроїв друку через локдауни в Південно-Східній Азії, а також очікує скорочення прибутку через запровадження санкцій щодо Росії, тому прогнозує зростання виручки в менших обсягах за підсумками наступних кварталів.