Нова домішка fount solution оптимально поєднується з серією фарб ECO-PERFECT-DRY, яку компанія hubergroup також розробила спеціально для швидкого друку.

PERFECT-DRY-FIX — новий домішок до зволожувального розчину спеціально розроблений для швидкого друку. Тому навіть за високих швидкостей друку він забезпечує стабільний виробничий цикл. PERFECT-DRY-FIX сприяє швидкому висиханню і, отже, швидкому оздобленню паковання, журналів або комерційних робіт. Щоб знизити навантаження на друкарів, hubergroup також подбала про те, щоб домішок для зволожувального розчину забезпечував чистоту контуру розчину та знижував обсяг технічного обслуговування.

Під час розробки PERFECT-DRY-FIX компанія подбала, щоб домішок оптимально доповнював серію чорнил ECO-PERFECT-DRY. Обидва продукти сприяють швидкому процесу друку і характеризуються стійким складом, тому ідеально підходять один одному. У поєднанні вони забезпечують особливо високу якість друкованого зображення та гармонійне виробництво за мінімальних трудовитрат».