Нинішній голова ради директорів Масатосі Мацудзакі піде у відставку після зборів акціонерів у червні та стане спеціальним радником. 31 березня свою посаду також залишить Ічімура Юджі, виконавчий віце-президент та виконавчий директор, відповідальний за цифровізацію, бренд-комунікації та зв’язки з громадськістю.

Перестановки пояснюються потребою адаптуватися до нових умов та прискорити процеси. Насамперед – зміцнити корпоративні цінності та сформувати новий середньостроковий бізнес-план. Перед новим керівництвом стоять завдання «якнайшвидше розгорнути у правильному напрямку діяльність підрозділів офісного та промислового друку як ключових для компанії, а також подальшого поліпшення індустріального спрямування, що сприяє генерації доходів.

Серед напрямків, що потребують термінової уваги менеджменту, — сектори охорони здоров’я та індустріального друкарського бізнесу. Тайко Тошиміцу розпочав кар’єру в Minolta Camera ще 1986 р., і відтоді обіймав керівні посади в Японії та за кордонами. У 2015 р. його призначено виконавчим директором Konica Minolta, з квітня 2017 р. Він впродовж десяти місяців очолював напрямок професійного друку. З квітня 2020 р. керує підрозділом бізнес-технологій Konica Minolta, а з початку 2022 р. як виконавчий директор також відповідає за корпоративне планування.