Пристрій дає змогу друкувати коди на гофрованих коробках та лотках для свіжих продуктів напоїв, м’яса, кондитерських виробів та багатьох інших продуктів, а також виконує точний друк на полістиролі для заморожених продуктів та термозбіжній плівці для палетних перевезень. Крім того, система може друкувати інформацію та коди на пористих поверхнях, вкл. тканини та неткані матеріали.

У новому струменевому кодувальнику використовуються запатентовані чорнила Touch Dry від Markem-lmaje, які миттєво висихають при контакті з поверхнею. Чорнила не містять летких органічних сполук, безпечні в обігу та сприяють більш екологічному виробничому ланцюжку.

Модель 5940 G оснащено запатентованою технологією друкувальних голівок IntelliFlow, яка запобігає засміченню сопел через бризки та скупчення пилу. Процес фільтрації дегазує чорнила під час друку та підтримує чистоту струменевого механізму. Система добре працює в діапазоні температур від 0 до 40° С.

Markem-lmaje є виробником рішень для ідентифікації та відстеження продукції, що пропонує повну лінійку струменевих, термотрансферних, лазерних принтерів та систем етикетування. Компанію утворено в 2007 р., після об’єднання американської Markem та французької Imaje, і є дочірньою компанією Dover Corporation. Сьогодні Markem-lmaje — це 41 офіс у 28 країнах, 3000 співробітників, 850 сервісних інженерів.

Markem-lmaje забезпечує глобальне охоплення більш ніж 50 000 клієнтів з 30 дочірніми компаніями, шістьма технологічними центрами, декількома ремонтними центрами обладнання та заводами-виробниками з найширшим портфоліо обладнання для маркування та кодування, доступним на ринку.