Зазвичай під час друку паковання потрібне багаторазове використання фарбування або додаткові карти кольору. А GMG ColorCard дає змогу виготовити колірні карти за лічені хвилини, і вони будуть ідентичні навіть, якщо виготовлені в різних місцях.

Система GMG ColorCard є простою в експлуатації, оскільки повністю автоматизована. Достатньо завести основні параметри (фарба, спосіб друку та підкладка).

HDCC є основою для цифрової колірної комунікації компанії hubergroup. Запатентована система не лише зберігає дані про колір та рецептуру, але й враховує існуючі дані та запобігає дублюванню. Це дає змогу уникнути багаторазової розробки одного і того ж кольору. Крім того, у HDCC реалізований процес контролю якості, заснований на збережених у цифровому вигляді основних колірних даних, а також на високоміцному стандартизованому папері.

Завдяки повній інтеграції GMG ColorCard до системи управління кольором hubergroup HDCC пропонується повністю автоматизована комплексна система цифрових колірних карток.

Тепер як доповнення до HDCC компанія hubergroup пропонує цифрові колірні карти, які забезпечують швидшу та незалежну від розташування демонстрацію. «Наші тести показали, що цифрові колірні карти дуже переконливі з т.з. точності кольору, відтворюваності та світлостійкості, і робота з ними ефективніша, ніж з їх аналоговими попередниками. Це дає змогу прискорити виробництво та підвищити гнучкість для наших клієнтів», — зазначає Хайнц Аумюллер, відповідальний за додрукарську підготовку та стандартизацію процесів у компанії hubergroup. — Цифрові колірні карти повністю інтегровані до розробленої нами системи управління кольором HDCC. Тому вони перевіряються шляхом точної фізичної відповідності, за тими самими правилами перевірки, що й аналогові фарбування, щоб гарантувати високим критеріям якості, яке очікують від нас клієнти».