Відповідно до концепції Grafotronic Future Safe, ці модулі призначені для модернізації друкарських машин на місці. Разом з повним набором пристроїв та опцій від Grafotronic ця серія надає додаткові можливості для етикеткової друкарні. Модулі серії HAPTIC від Grafotronic забезпечують чудові можливості обробки етикеток. Йдеться про нанесення спеціальних оздоблювальних матеріалів, вкл. металеву фольгу, та ефект тиснення, нанесення голограм, вибірковий лак та текстури. Нові модулі гарячого тиснення Grafotronic вирізняються високим тиском та збільшеним часом витримки для отримання високоякісних, унікальних дизайнів та видатних результатів тиснення навіть на структурованому папері.

Обидва модулі оснащені обертальною голівкою та сервоприводом переміщення фольги, й дають змогу виконувати складні дизайни з використанням декількох видів фольги.

Макс. ширина полотнища — 350 мм, робоча зона – 320×320 мм. Швидкість друку — до 18000 відб./год., потужність тиску — 40 тонн.

Планшетний трафаретний друкарський блок Grafotronic включає дистанційно керовану сервопривідну друкарську групу та безступінчасту низькотемпературну систему УФ-закріплення. Швидкість друку — до 7500 відбитків (350×400 мм) за годину. Макс. ширина полотнища — 350 мм.