Хідетоші Омо, керівник центру компетенції KM-1 у Konica Minolta Business Solutions Europe зазначив: «Використання HD дає змогу покращити гладкість шкіри, однорідність суцільних заливок та відтворення текстур. Якість зображення досягла найвищого рівня у галузі. Різниці у часі обробки в RIP немає, і ми очікуємо, що зміни у витратах чорнил будуть незначними. Моделі AccurioJet KM-1e та KM-1e HD є ключовими елементами нашої стратегії, спрямованої на те, щоб допомогти клієнтам переосмислити творчість. Ми хочемо допомогти їм сформувати та використовувати безліч нових можливостей, які відкриває цифровізація, підтримуючи тенденцію переходу від офсетного до струменевого друку на ринку, що зростає».

З моменту представлення у 2016 році листової повнокольорової УФ-струменевої цифрової друкарської машини AccurioJet KM-1 ф. B2+ Konica Minolta постійно її вдосконалює. У 2020 р. запущено модель KM-1e з покращеними можливостями підключення до модулів післядрукарської обробки сторонніх виробників і ширшим спектром матеріалів для друку.

А нещодавно пристрій отримав сертифікат системи кольоропередачі Idealliance Master Elite ISO/PAS 15339 та сертифікат INGEDE, що підтверджує екологічність відбитків. AccurioJet KM-1e HD від Konica Minolta ще більше приваблива, зокрема, для таких застосувань як фотокниги.

Першим у Європі замовником моделі AccurioJet KM-1e HD стала швейцарська компанія Werner Druck & Medien AG. Друкарня в рамках розширення на ринку персональної паковання також замовила пристрій цифрового оздоблення MGI JetVarnish 3D та систему лазерної різки Motioncutter від Konica Minolta.

Зразок друку на ЦПМ AccurioJet KM-1e HD у друкарні Werner Druck & MedienAG

 

Керуючий директор Werner Druck AG Роджер Кесслер пояснив: «Ми зупинилися на цьому комплексному рішенні, тому що бачимо великий потенціал на ринку паковання та обробки найближчими роками. З цією комбінацією обладнання ми маємо всі можливості для ідеального задоволення потреб ринку у цій галузі».