До версії 165 додано два нові модулі Polyvacuum і Gyrobox, які мають конструкцію, що забезпечує гнучкість та універсальність, раніше доступні для машин Masterfold 170 і 230. Тепер вони адаптовані для моделі Expertfold 165 для фальцювання коробок з кашируваного картону.

Модуль Polyvacuum забезпечує універсальність. Спеціалізовані верхні транспортери дозволяють встановлювати зовнішні обробні інструменти, а нижні вакуумні транспортери забезпечують високу стабільність подачі заготівок. Polyvacuum дає змогу встановлювати спеціальні фальцювальні пристрої, а також поточні аплікатори смуг та самоклейних стрічок, потрібних для пакування у сфері електронної комерції.

Gyrobox — це система, здатна повертати заготівки під будь-яким кутом, від 0° до 180°, у напрямку руху. Gyrobox за один прохід обертає коробки, для яких зазвичай потрібні два проходи. Це дає змогу виробникам паковання відповідати на підвищені вимоги у сфері електронної комерції. Система забезпечує обертання зліва направо або справа наліво, дозволяючи переміщувати навіть складні коробки зі швидкістю до 250 м/хв.

Навіть якщо Gyrobox не використовується, фальцювання та склеювання заготівок можуть виконуватися без ускладнень на повній швидкості машини. Швидкий перехід від замовлень до доставки важливий для підвищення якості обслуговування клієнтів. Новинка сприяє переходу виробників паковання на цифрові технології. Крім іншого, вона оснащена технологією автоматизації MATIC та дистанційним управлінням.

Швидкість налаштування та переналагодження також пов’язана з тим, що вся фальцювально-склеювальна машина та різні модулі керуються через HMI, і це дає змогу операторам зберігати та отримувати налаштування за запитом. Машина Expertfold, що відповідає вимогам для переходу до Індустрії 4.0, вже доступна з функціями Helpline Plus та сервісними програмами Bobst, що забезпечує віддалений доступ для швидкого та ефективного моніторингу виробництва та отримання технічної підтримки.