Heidelberg постачатиме фарби PURe разом з витратними матеріалами Saphira і запропонує клієнтам індивідуальні послуги з впровадження та переходу на використання нових фарб. Крім іншого, Heidelberg також може запропонувати аналіз робочих місць та систем, тренінги для операторів та продавців, щоб дати клієнтам успішно комерціалізувати екологічні переваги фарб PURe.

Ханс Гюйге, керівник відділу витратних матеріалів компанії Heidelberg зазначив: «Heidelberg рада розширити свій асортимент низькоміграційними фарбами, які поєднують переваги звичайних та УФ-фарб. Завдяки проєктному підходу ми даємо можливість нашим клієнтам інтегрувати PURe як систему у межах своєї довгострокової стратегії сталого розвитку».

Міхаель Берц, генеральний директор PURe ink systems AG додає: «Ми працювали кілька років, щоб досягти високого стандарту якості, який наразі має PURe. Після проведення спільних випробувань Heidelberg пропонує повний пакет PURE фарб, що є ключем до успіху нашої нової технології в Європі. Завдяки виходу ринку через Heidelberg ми зможемо використовувати потенціал мережі Heidelberg для впровадження PURe серед її клієнтів. Таким чином, ми допомагаємо нашій галузі досягти своїх цілей у галузі відповідального розвитку».

«Інноваційна система фарб PURe — це відповідь компанії на зростання попиту на екологічність у друкарському виробництві. Нові фарби не містять мінералів, пальмової, соєвої чи кокосової олії, антиоксидантів та багатьох інших шкідливих компонентів, не мають запаху та забезпечують чудові результати друку. Вони відповідають високим стандартам у галузі охорони довкілля, здоров’я та безпеки праці. Крім того, більшість інгредієнтів отримані з відновлюваної сировини без додаткової хімічної модифікації або синтезу.

Таким чином, PURe встановлює новий стандарт екологічності офсетних фарб, повідомляє компанія. PURe відповідає критеріям всіх основних екомаркувань (наприклад, EU Ecolabel, Nordic Ecolabelling, Austrian Ecolabel UZ24, Blauer Engel UZ195) та отримала сертифікат C2C Certified Material Health Certificate платинового рівня.

Фарби PURe швидко закріплюються при значно нижчій, ніж зазвичай потрібно, температурі, що сприяє підвищенню енергоефективності, і підходять як для друку пакувальних матеріалів для харчових продуктів, так і комерційної поліграфії.

Група PURe є дочірньою компанією Epple Druckfarben AG, мета якої — об’єднання досвіду та компетентності Epple зі швидкістю та гнучкістю компанії-початківця.

Доктор Карл Еппл, член наглядової ради PURe ink systems AG та член виконавчої ради Epple Druckfarben AG, відповідальний за розвиток та інновації, зазначає: «Ми пропонуємо систему фарб, що відповідає духу часу та майбутньої законотворчості. Користувачі, власники брендів, видавці та дизайнери вперше мають можливість зробити свій особистий внесок у збереження ресурсів та збереження довкілля. Це відповідальність у прямому розумінні».