Як і в іншій системі — LeoLED, кількість інсталяцій якої у світі — вже понад 2000 одиниць, у новій моделі використовується стандартне касетне компонування GEW, що забезпечує простоту обслуговування та безпеку. Ефективна конструкція дає найнижче енергоспоживання серед усіх продуктів компанії. За даними виробника, пристрій забезпечує економію енергії на 50-70%, порівняно із звичайною УФ-системою. Крім екологічних переваг AeroLED, GEW підкреслює простоту встановлення для тих, хто розглядає можливість модернізації.

Роберт Рей, керуючий директор з продажу GEW каже: «Модернізація може бути реалізована лише за один день, вартість AeroLED дуже конкурентоспроможна, і вона окупається зазвичай упродовж двох років за рахунок економії енергії, не кажучи вже про підвищену продуктивність друку, яку забезпечують світлодіодні системи».

Ще одна перевага світлодіодів у процесі закріплення відбитків — передбачуваність та стабільність УФ-випромінювання. AeroLED забезпечує стабільну потужність УФ-випромінювання рік у рік на відміну від звичайних УФ-ламп.

«Ми спостерігаємо рекордну кількість замовлень з усіх типів систем, світлодіодний бізнес зростає як завдяки OEM, так і замовленням кінцевих клієнтів, — додає Рей. — У наступні кілька років світлодіоди можуть досягти 50% виробництва GEW, і ми готуємося до цього та нещодавно зробили великі інвестиції у нові виробничі потужності у Великій Британії. З введенням AeroLED, з його унікальною концепцією та дуже конкурентоспроможною вартістю, аргументи на користь переходу друкарень на світлодіодні системи стали сильнішими, ніж будь-коли раніше. Можливості величезні, і ми переконані, що незабаром світлодіодна технологія домінуватиме на ринку вузькорулонного друку».