InterioJet — це економічне рішення для цифрового друку, в якому використовуються екологічно чисті чорнила Agfa на водній основі для малих та середніх накладів декоративного паперу для ламінування панелей. Система цифрового друку InterioJet усуває обмеження глибокого друку, оскільки вона не обмежена діаметром друкарського циліндра або кількістю фарб і дає змогу друкувати повністю індивідуальні візерунки для кожного окремого замовлення.

«У Agfa є значний досвід у розробці чорнил, принтерів і ПЗ, а також в інтеграції струменевого друку в промислові виробничі середовища, — говорить Том Клутс, директор Agfa з промислових струменевих принтерів. — При розробці InterioJet ми тісно співпрацювали з галузевими партнерами, щоб переконатися, що він відповідає всім вимогам до ламінату та органічно інтегрується у існуючі процеси виробництва ламінату».

Друкарня Chiyoda Europe — це дочірня структура японської компанії Chiyoda Gravure Company, яка нещодавно збільшила універсальність та продуктивність за допомогою InterioJet від Agfa для друку декоративного паперу. ЦДМ дає змогу компанії Chiyoda постачати декоративний папір з індивідуальними дизайнами виробникам підлогових покриттів, меблів та панелей для автосалонів.

Chiyoda використовує InterioJet для більш коротких накладів до двох тонн декоративного паперу, в основному для друку за запитом. Принтер InterioJet, що доповнює машини глибокого друку Chiyoda, дає змогу здійснювати надійний оперативний цифровий друк у режимі 24/7 зі стабільною якістю кольору.