Також компанія організувала власний сервіс і сайт Fantastapack, де пропонує більше 30 стилів коробок, а також етикеток і різних рішень для ритейлу. Раніше дві цифрові системи різання та біговки Highcon Euclid 5C вже експлуатувалися на центральному майданчику The BoxMaker у Сіетлі. Обидві машини придбано у 2021 році.

Тепер The BoxMaker підвищить продуктивність та скоротить час виконання замовлень на всій території США та Канади. Завдяки використанню Highcon Beam 2C, The BoxMaker та її платформа електронної комерції Fantastapack.com, що працює в режимі Web-to-Pack, зможуть скоротити вузькі місця в обробці та усунути дорогі та трудомісткі процеси виготовлення штампів та налаштування.

Компанія також зможе повніше реалізувати принцип цифрового виробництва, що включає динамічне поєднання робочих місць для оптимізації пропускної спроможності.

Нове підприємство BoxMaker площею 60 000 кв. футів вироблятиме повнокольорові гофрокороби та дисплеї для роздрібної торгівлі, використовуючи провідне в галузі цифрове виробниче обладнання, включаючи друкарську машину HP PageWide C500. З її встановленням BoxMaker став першою компанією в США, яка використовуватиме дві машини C500 (перша була встановлена ​​та працює на заводі в Сіетлі з 2018 року).