Генеральний директор TipoStampa Альберто Паріні довіряє Komori. Два нові друкарські машини Komori (торік влітку було інстальовано п’ятифарбову Komori GL Advance з пристроєм для нанесення покриттів та подовженою прийомкою) замінили дві машини Komori, що раніше працювали в друкарні (одна — 10 років, друга — 4,5 року).

Tipo Stampa разом із двома іншими компаніями є частиною туринської групи Arti Grafiche Parini, яка вже понад 60 років виготовляє друковануї продукцію та паковання, пропонуючи повний спектр поліграфічних послуг. Група, яка у 2019 році мала обіг €6,5 млн, працює у різних секторах: від моди до дизайну, від яхтингу до автомобілебудування, від косметики до продуктів харчування, приділяючи особливу увагу мистецтву та іншим секторам, що потребують високого якості друку.

«Під час пандемії у 2020 р. наш обіг знизився на 35%, — каже Паріні, — але це спонукало нас на величезний стрибок. Завдяки групі інженерів-програмістів, які працюють у нашій компанії вже кілька років, ми розробили спеціальну систему управління, де все взаємопов’язане. Ми прагнули підвищити ефективність виробничого процесу, щоб пропонувати екологічно чисті продукти та конкурентоспроможну ціну для завоювання нових часток ринку. Ми — промислові ремісники, працюємо як кравці, які шиють одяг на замовлення, але з промисловими навичками завдяки останнім технологічним інвестиціям».