Завдяки успішній співпраці Sun Paper та Voith весь проект від укладання контракту до запуску в грудні зайняв лише 18 місяців. Це новий світовий рекорд для високошвидкісної лінії такого типу, повідомляє компанія.

Це вже третя папероробна машина, яку Voith ввела в експлуатацію для Sun Paper за останні 12 місяців. Загалом компанія Voith вже поставила Sun Paper 12 папероробних машин XcelLine.

Як постачальник комплексної лінії компанія Voith поставила всю папероробну машину XcelLine в новій промисловій версії. Індивідуальна концепція фокусується насамперед на ефективності та надійності окремих компонентів. Наприклад, машина DuoFormer забезпечує чудові формоутворюючі та міцнісні характеристики навіть за дуже високих швидкостях.

Автоматичне зневоднення у трьох пресах знижує потребу в термічному сушінні, що дає змогу значно економити енергію. Для отримання оптимальної поверхні паперу використовують блоки SpeedSizer і чотири DynaCoaters, які рівномірно наносять покриття.

Сушильна секція CombiDuoRun із сталевим сушильним циліндром EvoDry забезпечує макс. продуктивність та енергоефективність.

Дві високопродуктивні намотувальні машини VariFlex забезпечують безперебійну роботу.

Інтелектуальна система QCS забезпечує повний контроль над усією виробничою лінією. Крім того, Sun Paper фокусується на рішеннях портфоліо Papermaking 4.0 від OnCare.Health. Завдяки широкому набору інтерфейсів цей інтелектуальний інструмент технічного обслуговування виявляє найменші несправності на ранній стадії та автоматично надає їм статуси та дати обслуговування.