Моделі підтримують роботу з двома рулонами носіїв, забезпечують виняткову продуктивність та високу якість відбитків. Усі блоки управління, завантаження паперу та відсіки для заміни витратних матеріалів та обслуговування розташовані з фронтального боку, тому принтери можна встановити впритул до стіни.

Для ще більшої зручності принтери оснащені корзиною для готових відбитків, що висувається. Висока продуктивність досягається завдяки друкувальній голівці PrecisionCore MicroTFP шириною 6,7 см, технології друку краплями змінного розміру (Variable Sized Droplet technology) та технології моніторингу та компенсації забитих дюз (Nozzle Verification Technology).

Нова функція автоматичного завантаження рулону в поєднанні з автоматичним перемиканням між рулонами значно полегшує роботу з носіями. Опціональний укладальник дає змогу зберігати готові відбитки одразу з двох рулонів. Обидві моделі працюють на основі відкритої платформи, надаючи можливість використовувати ПЗ незалежних постачальників.

Також принтери підтримують роботу з сервісами Epson Cloud Solution PORT, які дають змогу відстежувати стан обладнання на кількох об’єктах як на виробництві, так і на віддалених будівельних майданчиках.

Можливості конфіденційного друку — ще одна перевага нових пристроїв. Доступнs безпечне підключення до мережі, захист даних та контроль доступу, що дозволяють працювати з конфіденційними документами.

Epson SureColor SC-T7700D – принтер для високоточного друку креслень, дизайн-проєктів, а також яскравих вивісок та POS-матеріалів. Шестиколірний набір чорнил UltraСhrome XD3, крім стандартної CMYK-палітри з чорним матовим і фоточорнилом, включає чорнило червоного кольору, що забезпечує яскраві насичені кольори.

Epson SureColor SC-P8500D розроблено для друку фотографій широкого формату у значних обсягах. Шестиколірний комплект чорнил UltraChrome Pro6 включає два чорні чорнила — матові та фоточорні, а також сірі чорнила, які зменшують зернистість і роблять плавними переходи відтінків.