Дві модульні світлодіодні сушарки GEW з водяним охолодженням повністю герметичні та забезпечують надшвидке закріплення фарби та низьке споживання енергії.

Müller Fotosatz & Druck – це родинна друкарня, заснована 1949 р. братами Рудольфом і Георгом Мюллерами. У 1985 р. управління було передано наступному поколінню родини, двом синам Йоханнесу та Ернсту Мюллерам.

Müller Fotosatz & Druck завжди прагнула інвестувати в сучасні технології друку, і, спираючись на позитивний досвід використання технології LED-UV, власники компанії Йоханнес та Ернст Мюллери були переконані, що нові інвестиції вони також зроблять у листову офсетну машину із системою LED-UV.

RMGT 970 з технологією Smart Assist Printing і сушарками LED UV відповідала вимогам власників Müller Fotosatz & Druck. Нещодавно розроблена RMGT 970 – це друкарська машина ф.у А1+. За макс. розміру аркуша 650×965 мм (макс. область друку 640×930 мм) машина ефективно порається з широким спектром друкованих робіт, вкл. друк брошур, плакатів або листівок.

Нові функції RMGT 970 відповідають вимогам до скорочення часу робіт, а також спрощення експлуатації та підвищення ефективності друкарської машини. До них належать система зміни пластин без загинання кромок, панель із сенсорним екраном на самонакладачі та прийманні та функція Smart Assist Printing для безперервної роботи від підготовки завдань до закінчення друку. У порівнянні з RMGT 920, друкарський аркуш 970-ї моделі вміщує вісім сторінок ф. A4, і ще залишається місце для друку шкал PQS-D.

Швейцарська компанія Chromos Group, що поставила машину, використовуватиме її для демонстрації іншим клієнтам, оскільки RMGT 970 оснащено безліччю опцій, що викликають зацікавлення поліграфістів, вкл. повністю автоматичну зміну пластин і хмарну систему управління RMGT Cloud.

RMGT (RYOBI MHI Graphic Technology) випустила нову серію RMGT 970 влітку 2020 року. Нове покоління машин створено на базі популярної серії RMGT 920 (по всьому світу встановлено понад 1300 машин цієї моделі). Інновації RMGT 970 також були застосовані в серії RMGT 1050.