Data-Mail надає повний спектр послуг з прямої поштової розсилки та є одним з найбільших роботодавців у Хартфорді (Коннектикут) із понад 1000 співробітників. Друкарня надає послуги провайдерам фінансових послуг, рітейлерам, видавцям, компаніям сфери охорони здоров’я, страхувальникам та телекомунікаційникам.

Друкарня працює зі SCREEN з 2016 р. та використовує 16 ЦДМ компанії (Truepress Jet520EX, Truepress Jet520NX і Truepress Jet520HD). Data-Mail надає клієнтам різноманітні рішення щодо відтворення кольорових та монохромних зображень з використанням симплексних або дуплексних конфігурацій зі швидкістю до 152 м/хв.

Пітер Барзах, віце-президент з операцій Data-Mail, вказує на зростаючий попит на друк змінних данних, високоякісний друк кольорових зображень та ефективність серед клієнтів компанії, що займаються маркетингом з використанням прямих поштових відправлень.

«Ми фактично перейшли від друку сухим тонером до струменевого друку, — сказав Барзак. — Нашим клієнтам треба передбачувано та надійно друкувати на широкому асортименті паперу, швидко обробляти короткі замовлення та точно відтворювати брендові та маркетингові кольори».

Відділ персоналізації Data-Mail, заснованої в 1971 р., працює три зміни на день, п’ять днів на тиждень, але нерідко SCREEN Truepress Jet520 працює сім днів на тиждень. Data-Mail займає 46500 м2 виробничих площ і виробляє 1,5 млрд поштових відправлень на рік.