Плотер позиціонується як готове рішення преміум-класу для автоматичного зіштовхування, подачі та різання паковання будь-якої форми або листової етикетки, а також невеликих змішаних накладів. Удосконалена технологія виготовлення забезпечує зусилля бігу до 1,5 кг та різання до 1,2 кг, що дає змогу обробляти матеріали завт. до 1000 мкм.

FB9000PRO може виконувати зі швидкістю до 1200 мм/с автоматичне різання, надсічку та бігування практично будь-якої друкованої рекламної продукції. Він працює з відбитками формату до 550х850 мм. Ще одна можливість новинки – подача аркушів у альбомній чи портретній орієнтації. Місткість автоматичного самонакладачу з удосконаленою технологією AirBlade — 2000 відбитків масою до 25 кг.

Сканування приводних міток та QR-кодів для ідентифікації та автоматичного вилучення пов’язаного файлу різання з бібліотеки завдань ColorCut Pro виконується за допомогою ПЗС-камери Vision3 з високою роздільною здатністю. ПЗ ColorCut Pro безпомилково визначить параметри різання змішаних дизайнів.