Від моменту відкриття в 2001 р., для сортування газет у SHZ використовували промислові лінії Ferag, які ідеально відповідали концепції виробництва, де переважали стандартні інформаційні видання. Згодом ситуація змінилася: дедалі частіше у газетах стали розміщуватися рекламні вкладки, й підприємству, яке не особливо розвивалося за цим напрямком, довелося не лише збільшити обсяги друку, а й розширити потужності для вставки вкладень і сортування.

Якщо раніше було достатньо трьох розподільних ліній — для семи-десяти рекламних вставок у друковане видання, то на сьогодні різних вкладишів стало вдвічі більше.

Керівництво SHZ ще 2007 р. прийняло рішення про дооснащення системи автономної вставки від Ferag додатковим барабанним механізмом MultiSertDrum та секцією складання RollStream на 20 вкладок. Згодом SHZ скуповував техніку Ferag у різних підприємств.

В результаті для обладнання лінії за підтримки Ferag та WRH Germany було придбано достатньо модулів, які фахівці Ferag допомагали демонтувати у продавців та встановлювати на новому місці. Так вдалося змонтувати ще одну вставну лінію — її зібрали за чотири місяці з розрізнених модулів. Нову лінію вже задіяно, зокрема, для виготовлення безкоштовної газети тиражем накладом 220 000 екз., яка регулярно містить до 24 вкладишів.