Нові функції робота Cobo-Stack від компанії MBO.

Розміщення двох різних зошитів на одній палеті. Для ефективної обробки невеликих накладів тепер на одній палеті можна розмістити два різні зошити. Оскільки CoBo-Stack має два відділення для піддонів (з лівого та правого боку), на них може бути автоматично розміщені без втручання оператора до чотирьох різних зошитів.

Захоплювач XS забезпечує ще ширший діапазон різних форматів. Для більшості друкарень захоплювач CoBo-Stack розміру M досить великий, щоб розмістити їхню продукцію. Цей захоплювач може переміщувати вироби в діапазоні форматів від 155x210 мм до 235x340 мм. Для ще більшої гнучкості при друці MBO пропонує в асортименті ще три розміри захоплювачів.

Захоплювач XS розроблено нещодавно. За допомогою чотирьох захоплювачів (XS, S, M та L) всі продукти в діапазоні форматів від 95x148 мм до 260x340 мм можуть бути автоматично взяті з викладу та покладені на палету за допомогою робота CoBo-Stack. Збільшення ваги стосу до 8 кг. Захоплювач CoBo-Stack раніше був здатен брати стос лише вагою до 6 кг. Тепер може піднімати до 8 кг (опція). Це цікава можливість для обробки важких продуктів (брошури та каталоги КНС).