Під час оцінки можливостей KM-1e фахівці Idealliance вивчали відповідність між вхідними даними CMYK та кольором на друкованому носії у кожному конкретному випадку. Було виконано сім тестових завдань з охопленням кольору, що поступово розширюється, шість з яких належали до категорії універсальних, а одне, з розширеною кольоровою гамою, призначалося спеціально для ЦДМ з УФ-затвердінням.

Від подібних до неї пристроїв Konica Minolta KM-1e з продуктивністю 3000 арк./год. відрізняє здатність контролювати рух чорнильних точок (компанія вживає термін «миттєва заморозка»). Принцип дії технології KM-1e LED UV Inkjet побудовано на миттєвому висиханні чорнила при контакті з носієм, завдяки чому забезпечується чудова стабільність кольору та суттєво розширюється діапазон доступних для використання матеріалів за типом та щільністю.

За управління робочим процесом від початку та до кінця відповідає система High End Inkjet Manager. «Наші клієнти в захваті від AccurioJet KM-1e, її виняткових можливостей точної передачі кольору та широкої гами для відтворення плашек, – каже президент підрозділу промислового та виробничого друку Konica Minolta Білл Троксіл. — З нашою струменевою УФ-технологією та рішеннями для обробки ми, як і раніше, посідаємо провідні позиції на північноамериканському ринку».

Директор з колірних рішень Konica Minolta Марк Бохан зізнався, що «фантастична колірна гама AccurioJet KM-1e, простота управління, видатна узгодженість та відтворення зображення» зробили випробування ЦДМ справді приємним заняттям. В Idealliance, що веде в США організації з сертифікації у сфері графічних комунікацій, висловили вдячність Konica Minolta за відданість найвищим технічним стандартам.