Toray просуває розробки для офсетного УФ-друку без зволоження з 2016 р., щоб зробити свій внесок у екологічні галузеві рішення завдяки нульовому вмісту летких органічних сполук та великому скороченню викидів CO2, які може забезпечити ця технологія, порівняно з існуючими методами друку.

Основою для гнучкого паковання, включаючи оболонку харчових продуктів, є полімерна плівка, а традиційними видами друку є глибокий та флексографічний, де доводиться мати справу з фарбами, що містять розчинники, і витрачати чимало енергії під час сушіння.

Технологія офсетного друку без зволоження підходить для невсотувальних поверхонь, таких як пластикові плівки, що використовуються для друку гнучкого паковання, і може розглядатися як екологічна альтернатива, оскільки в ній реалізується принципово інший метод закріплення фарби (затвердіння під дією УФ-ламп менш енергоємне) і немає потреби відводити випари.

За оцінкою Toray, за використання IMPRIMA FR для друку гнучкого паковання викиди CO2 більш ніж на 80% нижчі від викидів від глибокого друку та на 60% нижче, ніж при флексографічному друці. Крім того, у виробництві Imprima FR дешевші, ніж аналогові варіанти.