Безхлорні лаки та праймери відповідають усім технічним та нормативним вимогам та підходять для виготовлення паковання з мономатеріалів.

Flint Group Flexible Packaging підтримує у Європі виробників, які прагнуть виключити ПВХ зі свого паковання через побоювання щодо його впливу на довкілля та потребу вторинної переробки паковання.

Крім того, безхлорні покриття NexisCode уможливлюють термозварювання паковання з монозварювальних мономатеріалів для зниження загальної ваги пакування та отримання низьких термозварюваних властивостей, щоб виготовляти термочутливе паковання.

Виробник запевняє, що нова серія підходить для глибокого та флексографічного друку та лакування. Матеріали пропонуються у варіантах, що відшаровуються і не відшаровуються.

Покриття відповідають європейським нормам щодо матеріалів, які контактують з харчовими продуктами, при цьому деякі продукти можуть перебувати у прямому контакті з їжею. Спеціальний хімічний склад забезпечує низький рівень міграції. Нова серія включає широкий асортимент лаків на основі розчинників для м’якого та твердого алюмінію, паперу, поліолефінових і ПЕТ-плівок.